Norsk
tomoleser.no :
Demo Video
...- Nyheter
...- Trailers
Demo Norske e-Bøker
...- Lille Rødhette og Ulven
...- Katten med Støvlene
...- Froskeprinsen
...- Hans og Grete
...- Gullhår
Nettbutikk

...- Fortellinger
...- Eventyr
...- Dukketeater
...- Legender
...- Annet
Demo Audio e-Bøker
...- Fortellinger
...- Eventyr
...- Dukketeater
Nettbutikk
Kilder Engelske e-Bøker
.• Amazon.co.uk
.• Apple iBooks
.• smachwords.com
.• lulu.com
Vårt "Hvem - Hva - Hvor"
.-.Om oss
.-.Tomo Trading
"Andre språk"
.English
Siden heter "GRATIS e-Bøker i PDF-format"
e-bøker til iPad - i PDF-format : Gratis -og klar til nedlasting - : klikk på omslaget og nedlastingen begynner

For eBøker i EPUB format, selges disse i nettbutikken - for en rimelig penge. Beregnet på forskjellige format av iPad, Sony Reader, Android, m.fl. og ligger klar til nedlasting. Betaling via PayPal - ett klikk og nedlastingen begynner.


Anbefalt programvare til lesing av E-Bøker på PC - enten Mac eller Windows se: http://calibre-ebook.com/

Har du tilbakemeldinger eller kommentarer, kan disse gjøres via tor@tomotrading.no .

Størrelse.. Sammendrag:............................................................................................. Hent boken "GRATIS"
.PDF-format
Størrelse:
82 sider
2,1 MB
Tittel: Lille Rødhette og Ulven
Oppsummering:-
Lille Rødhette drar for å besøke sin bestemor, som bor dypt inne i skogen. Med seg har hun en liten kurv med gotterier. Hun er blitt fortalt at hun ikke må ta snarveien gjennom skogen, for der bor den store, stygge ulven. Lille Rødhette valgte likevel å ta snarveien gjennom skogen. Ulven oppdaget det og springer i vei, så fort den kan, for å rekke frem til bestemorens hus, for å komme der før henne.
Ulven er sulten, og har tenkt å spise Lille Rødhette, om den får tak i henne.

Persongalleriet er tilrettelagt for dukketeater, beregnet på 5 hånddukker: Forteller, Lille Rødhette, Bestemoren, Skogsmannen og Ulven..
.PDF-format
Størrelse:
170 sider
1.7 MB
Tittel: Katten med Støvlene er en klassiker blant folkeeventyr. Det er historien om en møllerens sønn, en katt, som fikk et par støvler, og som endret skjebnen til sin herre. Han gjør seg kjent med kongen og endrer navnet til møllerens sønn til det adelige Marquien av Carabas. Det gjør at han får treffe prinsessen.
Så klarer han å overta slottet til en trollmann, slik at hans herre får et staselig sted å bo. Så kommer spørsmålet om møllerens sønn får gifte seg med prinsessen i riket.
.PDF-format
Størrelse :
343 sider
3.1 MB
Sammendrag - FroskePrinsen : En prins blir forhekset av en vond heks og forvandlet til en frosk. For å bryte forhekselsen må en prinsesse oppfylle en rekke løfter. Blant dem hun må la ham sove på hennes pute og at hun må kysse ham. Dette er det eneste som kan bryte spell plassert på frosken og slå ham tilbake til det å være en kjekk prins.
PDF-format
Størrelse :
27 sider
492 KB
Tittel: Den Gamle Furuen, av Tor Moltu
Tomo Publishing: ISBN 978-82-992325-8-6
Sammendrag: (
Ungdomsbok - Soft Fantasy): fortelllng om en gammel furu som sto høyt oppe på et fjell, som plutselig ble hugget ned, fraktet til et sagbruk for så å bli til plank. Plankene ble kjøpt av gammle båtbygger Karlsen som bforvandlet dem til et vikingeskip. Da var det fire gutter som seilte ut, til Skumlegrotten, for å redde en havfrue i nød.

Havfruen var fange hos dragen Grunir. De fire vikinger hadde bestemt seg for å befri henne. De klarte det, men, da de skulle rømme, oppdaget dragen dem. Nå måtte den gamle furuen bruke all sin kløkt for å redde dem fra dragens vrede.

PDF-format
Størrelse :
28 sider
516 KB
Tittel: Saftkongen, av Tor Moltu
Tomo Publishing: ISBN 978-82-992325-2-4
Sammendrag:
(Ungdomsbok - Soft økokrim): Mangus Saftdal bodde i Grodalen og hadde mange fine frukt- og bærtrær. Han skulle bli forretningsmann. Han begynte å lage saft, og den solgte. Han var ikke bare stolt av saften sin, men opplevde samtidig at den fikk ham til å føle seg bedre, raskere og friskere enn tidligere.

Magnus solgt mer og mer, og bygget den ene fabrikken etter den andre. Det kostet å bygge fabrikker og Magnus slet økonomisk, og måtte tynne ut saften for å tjene mer. Han måtte også få finere flasker til en stadig lavere pris. Til slutt måtte han selge alle fabrikkene.

Alt gikk ikke etter planen. Vel tilbake i Grodalen - lar han seg ikke knekke.

.........
© Tomo Trading - Fosseveien 8-12 - 1792 Tistedal - Halden - Norge

Kontakt : Tor Moltu • Mobil (+47) 416 73 666 - e-post: tor@tomotrading.no -