Siden heter: "Må komme meg videre":

Så endrer tidene seg: Mai 2011 begynte jeg å flytte fra Bergen til den andre siden av landet, til Halden, på grensen mot Strømstad, Sverige. Strømstad er en sommer by, og stille halve året. Har kontorer og lager i Halden. Poenget er å komme innpå det svenske marked med vannfiltre og hudkremer. Årsaken er restriksjonene på eksport. Så er prisene i Sverige mye vennligere enn i Norge.
Gjestehavn i Strømstad. Bra med båter, folk og camping turister. Det har noe med polprisene å gjøre, Her bor jeg i Strlmstad. Lite og kompakt. Minimalisering er noe en må trene seg til. Plass til PC, modem og printer
Medlem av golfklubben i Dyrekilen, Strømstad, Klubbhus, restaurant, 18 hull og driving range, Golfklubben er som golfklubber flest, men den er OK for mitt formål - sosial omgang over en ball som ikke vil.
Mine kontorer i Halden: Lager, kontor og plass til en PC, modem og en printer. Har også dusj og toalett. Mine kontorer i Strømstad. Kompakt, men funksjonelt. PC, printer og moden. I tillegg en mobil. Hva mer trenger man.
Halden har også en fargerik gjestehavn, omgitt av restaruanter og utesteder. En elv renner rett gjennom Halden, med rikelig med båtplasser. En stor og interessant festning overser byen.
Private sfære : Blogg av Tor Moltu
.......